Design denguiden og forklar

Designet fortsetter innholdet, og er en integrert del av det generelle puslespillet. Designet er rettet mot å gi glede og bekvemmelighet til de som bruker det.

Design skaper kultur.
Kultur danner verdier.
Utseendet til et produkt er følbart og håndgripelig. Det er kombinasjonen av komplekse komponenter til enkle og elegante grensesnitt som forbinder teknologi og menneskene.
Mennesker er designere. Uansett hva du gjør er å designe: velge hvilken fargepute du vil kjøpe i IKEA eller velge en skjorte til et møte. Det er ikke nødvendig å tegne illustrasjoner for å gi sin nåde karakter. Designets formål er å glede og trøste den som bruker den. Vakker design er ikke alltid praktisk og praktisk - er ikke alltid pent. Ekte skjønnhet skapes når de to slås sammen og det beste er hentet fra begge verdener. Noe som vil bli brukt igjen og igjen.
Utseende skiller seg fra massen av identiske merker. Design av innlegg som vil bli lest. Design av annonser som vil bli klikket. Design av produkter som vil bli kjøpt. Bak skjønnheten og enkelheten er kulissene i samvittighetsfull koloristikk, typografi og ideer som utgjør det store bildet.
© 2020 5x10
+7 495 128 00 60
13:38 Moscow, Russia
Moscow, Sretensky, 5
Office in Russia
+47 800 250 06
11:38 Oslo, Norway
Nydalsveien 28, 0484 Oslo
Office in Norway